Pallekarmer på hytta - hva trives hos meg og hvorfor...





...det syder av liv i pallekarmene...
...her er det tomatplante, rødbeter og glattbladet persille (sistnevnte er allerede kuttet og brukt i mattillagingen)...

...og noe så fenomenalistisk som å gå barbeint i gresset og plukke med seg noen godsaker til lunsj eller middag...

...eller rett og slett bare å dra opp en eller annen godsak når man streifer forbi...


...i denne pallekarmen er det bønner og sukkerert som spruter i vei...
...sukkerertene har allerede kommet litt i vei og jeg tipper at de første kan høstes i løpet av noen dager...
...når sant skal sies har noen av oss allerede foretatt en smaksprøve av sukkerertene - nammm...

...ellers har jeg gulrøtter, løk, toppløk, pepperrot, salat, og noen urter som timian, oregano, persille, gressløk, koriander, salvie og karri...


...og noen urter er allerede i gang i sin tørkeprosess...


...selv på utsiden av pallekarmene  er det full fart...
...rabarbraen er allerede høstet inn en gang til st.hans, og her er det klart for en ny omgang...
...den første omgangen med rabarbrasyltetøyet er enten brukt opp eller gitt bort...

...det egner seg blant annet godt til kakefyll og suppe...

...og den vakre lavendelen er en staude og titter frem år etter år...
...de skal jeg ha flere av her på hytta...
...det er helt tydelig at de stortrives i den morenesanden her...

...vil du se mer om hvordan jeg starter opp selveste pallekarm-dyrkingen, så trykker du  
HER...


I denne bloggen er det skriblerier om egen og andres hager og alt mulig som er hagerelatert. 
Følg meg gjerne på INSTAGRAM

Kommentarer

  1. Så frodig i pallkarmene dine. Mange spennende sorter du planter. Det er noe helt spesielt å kunne hente sin egen mat på den måten. Jeg har plantet i to pallkarmer for første gang i år. Det spirer som bare det. Utrolig gøy.
    Jannicke

    SvarSlett
    Svar
    1. Lykke til i pallekarmene dine :) JA, kjempegøy!

      Slett

Legg inn en kommentar